måleinstrumenter

PHABRIX Limited er en global leder av innovative, kostnadseffektive test- og måleinstrumenter med hovedkontor i Storbritannia hvor de både designer og produserer produktene sine. Utvalget av produkter tilgjengelig fra PHABRIX inkluderer den vellykkede håndholdte Sx-serien; PHABRIX SxA med SDI og AES-støtte, PHABRIX SxE med fysisk lag analyse (Eye og jitter) og PHABRIX TAG med analoge, SDI, optiske og HDMI-grensesnitt. Denne serien regnes som best i klassen med over 8000 enheter i daglig bruk over hele verden. I tillegg finnes Rx serien som er instrumenter bygget på samme lest som de håndholte instrumentene, men da i rackmonterbar utførelse og bedre visuelt GUI.

Den nye Qx serien tar oss over til IP verden og UHD, både SDI og IP ST 2022 og ST2110. Dette er serie produkter vi forventer mye av i årene som kommer.

Logical er offisiell distributør av Phabrix-produkter for Norge og Sverige. Du kan stole på vår mangårige erfaring fra kringkastingssektoren.

Sx Qx Rx
rackmount
handheld
modular
Combined generator, analyser and monitor
Full support 3G-SDI, HD-SDI, SD-SDI
HD/3G/6G/12G-SDI
video, audio, generation, monitoring 24/7
analysis includes waveform, vectorscope, data toolsets
SMPTE ST 2110* and ST 2022-6 decapsulation / encapsulation 

Sx-serien

Håndholdt signal-generering, analyse og monitorering.

Med over 8000 enheter over hele verden, er Sx-serien av instrumenter kringkastingsindustriens mest populære håndholdte enheter som tilbyr eksepsjonell mobilitet i et brukervennlig håndholdt format. Designet for igangkjøring, feilsøking og samsvarstesting er PHABRIX Sx-serien like naturlig hjemme i OB, i studio eller på remote production miljø, eller i en produksjon og testmiljø hos en utstyrsfabrikant.

Sx-brosjyre Brukermanual SxTag Brukermanual SxA Brukermanual SxD Brukermanual SxE

Rx-serien

Rx serien

Avanserte rasterizere for 2K/3G/HD/SD signal-generering, analyse og overvåking

Basert på det prisbelønte Sx-serien av bærbare test- og måleinstrumenter. Den rackmonterbare Rx-serien med rasterizere leverer avansert 2K/3G/HD/SD-signal
generering, analyse og overvåking for raskere samsvarstesting og feil
diagnostisering av både video- og lydsignaler.

Rx-brosjyre Brukermanual Rx-serien

Qx-serien

Avanserte reasterizere for hybrid IP/SDI, 4K/UHD, HDR/WCG generering, analyse og monitoring

Fra det øyeblikket du først slår på en Qx/QxL, vil du sette pris på oppmerksomheten til detaljer i en plattform designet for å møte de økende kravene til overvåking og testing i SDI/IP hybridmiljøer. Qx-serien er like naturlig i masterkontrollrom, OB, produksjonsstudioer, teknisk QC, produktutvikling, teknisk samsvarstesting og system-overvåkning. Enten du jobber i HD eller UHD, SDR eller HDR, SDI eller IP,  Konvensjonell eller remote-produksjon, Qx rasterizere samler all brukerkonfigurerbarhet og avanserte verktøy som kreves for full operasjonell fleksibilitet forovergang til neste generasjons arbeidsflyt.

Qx-brosjyre Brukermanual Qx-serien
lagt til handlevogn